održana konstituirajuća sjednica Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH

0

Danas je u Mostaru održana konstituirajuća sjednica Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH kojom je predsjedavao dr. Božo Ljubić.

Konstituirajućoj sjednici Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH, nazočio je i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović koji je u uvodnom dijelu pozdravio nove članove i voditelje odjela Glavnog vijeća, ističući važnost budućih aktivnosti svih Odjela.P

Predsjednik Čović je govorio i o aktualnoj političkoj situaciju u BiH, te najavio skoru uspostavu Vlade u SBŽ-u i HNŽ-u. „Imamo jako kvalitetan sastav Glavnog vijeća,  i velika su očekivanja, uskoro nam dolazi jako puno obaveza“, poručio je predsjednik Čović, napominjući kako Glavno vijeće mora imati jasan plan i dinamiku djelovanja. Istaknuo je kako u budućem radu ne smije biti prepreka, te da je strukturu Odjela Glavnog vijeća potrebno prilagoditi potrebama. „Hrvatski narodni sabor BiH zaživio je kroz Predsjedništvo i Glavno vijeće i uvažava se u inozemstvu i ovdje“, poručio je za kraj predsjednik Čović..

Glavno vijeće Hrvatskog narodnog sabora BiH na danas održanoj sjednici usvojilo je Poslovnik o radu.

Share.

Comments are closed.